Hyvän mielen päiväkirja 📖

Tässä kirjoituksessa Leevi pohtii päiväkirjoja. Ne voivat olla yksityisiä, toisten luettavaksi tarkoitettuja tai yhteisiä.

Päiväkirjan pitäminen kehittää luovuutta ja kirjoitustaitoa. Päiväkirjaan voi purkaa tunteitaan ja siellä voi murehtia ja haaveilla 😥🥰 . Kirjoittaminen voi saada sinut huomaamaan asioita, joihin et muuten ehkä kiinnittäisi huomiota.

Päiväkirja voi kannustaa sinua tekemään asioita, jotka muuten tuntuvat liian jännittäviltä. Se auttaa sinua myös muistamaan asioita ja voit palata menneisiin lukamalla vanhoja kirjoituksiasi 📖. Päiväkirjaan voi myös piirtää, runoilla ja liimailla lappuja tai vaikka pääsylippuja 🎟🖍✏📝

Päiväkirjaksi kannattaa valita omasta mielestä kaunis kirja 📕📒📔🧡

Valokuvassa iso pehmolelu Leevi kädessään kirja jossa lukee "Leevin Päiväkirja"
Leevin Päiväkirja 🧡

Päiväkirja voi olla tarkoitettu muidenkin luettavaksi. Leevi on aloittanut kuvakirjan kirjoittamisen Papunetin Papuri-työkalulla. Se on ilmainen työväline verkkokirjojen tekemiseen. Papuria on helppo käyttää ja siinä kirjoihin voi lisätä tekstin ja kuvien lisäksi videoita ja äänitiedostoja 🙂👍. Vastaanvanlainen ohjelma on BookCreator, joka on saatavissa Appstoresta tai Google Playsta

Leevin kirjan nimi on ”Leevin seikkailut Koronamaassa”

Leevin vinkki perheille omien päiväkirjojen lisäksi on perheen yhteinen ”Hyvän mielen päiväkirja” 💞. Päiväkirjan idea on tallentaa yhdessä mukavia asioita jokaisesta päivästä. Miettikää teidän iltarutiineihinne sopiva noin viidentoista minuutin pituinen hetki, jolloin voitte yhdessä miettiä iloa tuottaneita asioita kuluneesta päivästä. Kirjoittakaa tai piirtäkää vähintään kolme asiaa valitsemaanne päiväkirjaan 📖🖊🖍

Valokuvassa iso vihko ja värikyniä
Tarvittavat välineet
Valokuvassa iso pehmolelu Leevi katsoo vihkoa johon on piirretty kuvia hänen päivästään
Leevin päivä 16.4 😀

Jos teidän perheessä tykätään ottaa valokuvia ja teiltä löytyy iPad kotoa, niin silläkin voi pitää päiväkirjaa. Tässä esimerkkinä MOI-kalenteriohjelmalla tehty päiväkirja.

MOI (My Own Interactions) ohjelma ladattavissa ilmaiseksi Appstoresta

Mukavia hetkiä päiväkirjojen parissa toivottaa Leevi 😍Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The maximum upload file size: 25 Mt.
You can upload: image, audio, video, document, interactive, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.