Toivepuuhia heinĂ€kuulle đŸ€©

HeinÀkuussa perheillÀ voi olla tavallista enemmÀn aikaa olla yhdessÀ. Aikaa vietetÀÀn kotosalla tai kenties mökillÀ tai mummolassa. EhkÀ tehdÀÀn jotain retkiÀ tai reissujakin. TÀrkeintÀ yhdessÀ olossa on kuitenkin keskinÀinen kunnioitus ja hyvÀ vuorovaikutus. YhteisellÀ suunnittelulla voidaan kaikkien perheenjÀsenten toiveita tekemisten suhteen kuulla ja huomioida.

Valokuvassa pehmolelu Leevi seisoo sillalla kÀdessÀÀn onki
Papan kanssa Leevi haluaa onkia 🐟🐡

Leevin heinÀkuun toivepuuhien suunnittelussa tulevat esiin erilaiset suhteet perheen sisÀllÀ. Tekemistoiveet voivat vaihdella seuran mukaan: Àidin kanssa olisi kiva leipoa, siskon kanssa pelata krokettia, papan kanssa kÀydÀ kalassa jne. Tarkoitus on samalla muistutella mieliin, ettÀ kaikki lapset tarvitsevat ja ansaitsevat myös aikaa kaksin vanhemman kanssa. Tekemisen ei tarvitse olla suuren suurta, mutta tÀrkeÀÀ on, ettÀ toiveita kuullaan ja toteutetaan. Kaikki kirjaavat yhden tekemisen kaikkien kanssa kaksin ja yhden yhteisen tekemisen koko perheen kanssa tehtÀvÀksi.

Koko perheen sitoutuminen on tÀrkeÀÀ. Silloin voidaan auttaa toinen toistaan toteuttamaan toivotut puuhat. Kaikki toiveet ovat yhtÀ tÀrkeitÀ ja arvokkaita. Listat voitte tÀyttÀÀ yhdessÀ tai itsekseen. TÀrkeÀÀ on kÀydÀ ne yhdessÀ lÀpi.

Valokuva listasta, jossa on Leevin toiveet; isÀn kanssa autoajelu, Àidin kanssa mattopesu, Liisan kanssa barbie-leikki, Lassin kanssa korttipeli, papan kanssa ongelle ja kaikki yhdessÀ yö teltassa
Leevin lista malliksi 📄✏

TÀllÀ kertaa Leevin kuvitteellisessa perheessÀ on isÀ, Àiti, veli Lassi, sisko Liisa ja Leevi. Leevi halusi omaan listaansa mukaan myös bonuspuuhan papan kanssa.

Valokuvassa pehmolelut Leevi ja Lassi pelaavat korttia
Lassin kanssa Leevi haluaa pelata korttia 🃏

Nauttikaa yhteisestĂ€ tekemisestĂ€ ja ajasta. Aina vĂ€lillĂ€ voitte vilkaista listoja ja varmistaa, ettĂ€ kaikki toiveet toteutuvat heinĂ€kuun aikana. Aurinkoista ja antoisaa heinĂ€kuuta kaikille toivottaa Leevi 😘Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *


The maximum upload file size: 25 Mt.
You can upload: image, audio, video, document, interactive, other.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.