Ennen kurssia

Ennen kurssia on olemassa suunnitelma. Kurssin suunnitelma muodostuu perheiden tavoitteiden pohjalta mietitystä järjestäjän tarjoamasta ohjelmasta.

Kuvitettu ohjelma

Tulostettava kuvitettu päiväohjelma

Muokattava word-pohja kuvitetusta ohjelmasta

LASSO-kursseilla perheille on ennen kurssia toimitettu kuvitetut ohjelmat. Lasten on helpompi tutustua kuvitettuun ohjelmaan.

Perheen polku

Tulostettava Perheen polku- kuva

LASSO-kursseilla on perheen polkua kuvattu siitä hetkestä lähtien kun perhe miettii osallistumista. Perheen polkua kurssilla on avattu kuvallisesti ja kuvaa keskustellen. Videolla keskustelee yhden perheen äiti ja LASSO-hankkeen Timo Rautiainen.

Alustava aikataulurunko

Tulostettava alustava aikataulu

Lataa muokattava dokumentti

Perheiden kurssille tulon suunnittelua helpottaa jos he saavat alustavan tiedon aikataulutuksesta. Tällaisesta aikataulusta lapsetkin saavat ennakoivaa tietoa tulevasta kurssista.

Muistilista yhteydenoton tueksi

Lataa yhteydenotto-ohjeistus:

Lataa yhteydenotto-ohjeistus:

Lataa muokattava dokumentti

Ennen kurssia olet perheisiin yhteydessä puhelimitse, verkkotapaamisessa tai muuten. Tämän keskustelun aikana on tärkeää, että perhe saa tietoa millaiselle kurssille he ovat tulossa ja sinä saat tietoa perheen toiveista, tavoitteista jne.

Teimme listan asioista jotka on tärkeä muistaa selvittää tämän yhteydenoton yhteydessä. Listan voit tulostaa sellaisenaan tai muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi.